Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ»

Ενωτική, Ανατρεπτική Παρέμβαση
στον δήμο Νεάπολης - Συκεών

Email  i.poli.alliws.dimotikikinisi@gmail.com

fb : Η Πόλη Αλλιώς Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση στον Δ. Νεάπολης - Συκεών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Στη συνέλευση της Ενωτικής Ανατρεπτικής Παρέμβασης «Η πόλη αλλιώς» που πραγματοποιήθηκε στις 10/4  στο δημαρχείο Συκεών, ολοκληρώθηκε η διακήρυξη και οι βασικές αρχές της κίνησης για τις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο Νεάπολης Συκεών.
Συζητήθηκαν οι θέσεις και οι παρεμβάσεις της κίνησης για μια σειρά θέματα όπως η Παιδεία, οι συγκοινωνίες, οι εργαζόμενοι στον δήμο, τα ανταποδοτικά τέλη,  η κοινωνική πολιτική, το πράσινο στην πόλη  κλπ.
Η Συλλογική Εκπροσώπηση, μια από τις βασικές αρχές της δράσης, της δημόσιας παρουσίας και της λειτουργίας της κίνησης,  σύμφωνα με ομόφωνη  απόφαση της συνέλευσης απαρτίζεται από τους: Βογιατζή Παναγιώτη, Κεραμειδά Αδαμαντία, Κυπραίου Μαρία και Λαθήρα Γιάννη.
Λόγω του «ειδικού νομοθετικού πλαισίου» που υποχρεώνει τους συνδυασμούς να ορίσουν επικεφαλής, η συνέλευση της κίνησης αποφάσισε  ομόφωνα να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Γιάννης Λαθήρας  εκπαιδευτικός, πρόεδρος της Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.
Αρχή  της κίνησης είναι η συλλογική λειτουργία, οι δημοκρατικές διαδικασίες και η εναλλαγή, κόντρα σε λογικές ανάθεσης και του δημαρχοκεντρικού μοντέλου, αρχή που θα υπηρετήσουμε τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.
Τέλος συζητήθηκε  η συγκρότηση του ψηφοδελτίου που αποτελείται από αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων από όλες τις γενιές και τις περιοχές της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου